17/9 - Ombyggnad av Nacka Sporthall pågår för fullt…!

Som ni vet pågår ombyggnaden och upprustning av Nacka Sporthall. Enl nuvarande tidplan ska vi åter kunna flytta in i hallen i oktober. Touren har redan nu tittat in i hallen och kan rapportera följande:
 
Befintliga läktare är borta, vilket innebär att vi nu har 20% större golvyta. Hallen har blivit så stor att man kan ha 2st tävlingsbanor på tvären. Med den nya vikväggen nere (i samma läge som den gamla) kan man alltså spela två matcher samtidigt. Eller ha fullgoda träningsmöjligheter för 2st seniorlag samtidigt. Bra!
 
 
När det är basketfestivaler i hallen, t.ex Dam- och Herrlagsmatcher kommer hela hallen att användas med Centercourt-uppställning. Väggfasta vikläktare fälls då ned på ena långsidan, vilket tillsammans med ståläktaren (övre korridoren) ger plats för ca 250 åskådare. Kul!
 
 
Både centercourtens och tvärbanornas korgar blir höj- och sänkbara, och med sviktande korgar. Plankorna blir av genomsiktlig plexi. 24sek-tavlorna monteras på korgställningen.
 
Hektisk aktivitet för att få allting färdigt till oktober
 
Nya ljusstarka armaturer är monterade, vilket verkligen är att lyft!
Och sist men inte minst: Det blir ett nytt trägolv!!!
 
Golvläggning pågår...
 
Vi är m.a.o på väg att få en fantastisk hall för vår basketverksamhet. En anläggning som vi kan vara stolta över och som vi hoppas blir Nackas nya Basketcenter.
 
Fortsättning följer...
 
Touren
 
PS.
Själklart kommer även omklädningsrummen med duschar och toaletter också rustas upp. Det blir helt nya ytskikt (kakel/klinker) och helt ny utrustning (wc-stolar, handfat och duschskärmar). 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0