20/10 - Damerna kammade hem sin fjärde vinst!

Skurus Damlag spelade idag mot Haga Haninge och det blev en enkel seger. I första halvlek var Skuru så överlägsna att det kändes som att matchen redan var avgjord. Vilken den på sätt och vis också var...

Vi fick se en bländande basket från Skurus sida. Försvaret var stentufft, anfallen snabba och avsluten klockrena. Det var slående hur våra damer spelade som ETT LAG, man verkligen kämpade för varandera. Kul!

Till pausvila gick vi med en 26p ledning 42-16.

I andra halvek spelade Skuru på halvfart, vilket ledde till att Haga Haninge kunde komma igång med sitt eget spel. De gick också över till helplanspress och kunde därmed ibland störa våra spelare till tappade bollar.

Men på det hela taget så var matchen redan vunnen. Våra damer kontrollerade händelserna och spelade just så bra som det behövdes. Poängmässigt blev 2:a halvlek betydligt jämnare, men också en slags transportsträcka mot slutsignalen.

Vid full tid hade Skuru kammat hem sin 4:e raka seger med 72-46 (24-10, 18-6, 15-12, 15-18).