13/1 - Damlaget fortsätter vinna i Div2

Idag började Skurus Damlag vårsäsongen med en match mot Katrieneholm, ett lag som vi genom åren haft hårda duster mot. Årets drabbning blev precis som tidigare en jämn kamp.

Matchen började med ett underbart fint spel från Skuru sida. Vi var som vanligt stentuffa i försvaret, snabba i uppspelen och sen också lyckosamma i avsluten. Spelet var en fröjd att se och Skuru drog snabbt iväg i poängprotokollet.

I andra perioden började vårt spel bli lite försiktigare, kanske beroende på dom många domsluten som vi fick emot oss (det blev totalt 18-5 i fouls...). På så sätt bjöds Katrineholm in i matchen igen och det blev onödigt nervöst under mellanperioderna ...

I sista perioden fick våra damer återigen ordning på sitt spel och kunde prestera ett härligt "Skururyck". På bara några minuter lyckades man gå från en 4p ledning till 22p ledning! Där avgjordes matchen och Skuru kunde sen enkelt kontrollera händelserna fram till slutsignalen.

Skuru vann därmed sin sjunde raka seger, den här gången med siffrorna 86-70 (24-13,10-14, 22-25, 30-18).