2/12 - Damlaget fortsätter imponera i Div2!

Skurus Damlag mötte idag Eskilstuna i Div2-serien och gjorde det strålande. Eskilstuna, ett lag som vi tidigare haft jämna kamper mot, hade idag toppat sitt lag med två spelare från Div1-laget (varav en spelar i DU18-landslaget). Men vad hälpte det, våra Skuru-damer kunde kamma hem ännu en seger efter strålande spel. 
 
Till en början var matchen jämn, visserligen med Skuru i ledning hela tiden. Ibland hade vi uppemot 10p-ledning som sen Eskilstuna alltid lyckades knapra in. Så såg det ut i dom 3 första perioderna.
 
Spelet var ändå hela tiden bra från vår sida. Damerna visade upp stentufft försvar (förstås!), bra anfallskombinationer och sen också lyckade avslut. Men vi fick aldrig riktigt till det där rycket...
 
 
Men i sista perioden lossnade allt! Och som det gjorde! Skuru-damerna dominerade spelet fullständigt och var etta på varje position på plan. Man tillät inte Eskilstuna komma in i matchen alls, Skuru bara ångade på med sitt vägvinnande spel. Det var härligt att se!
 
Sista perioden vann vi med hela 26-4! Det var sannerligen ett "Skururyck" som heter duga! Och när slutsignalen gick hade vi vunnit matchen med 75-46 (15-11, 16-15, 18-16, 26-4)
 
En titt i den obligatoriska Touren-statistiken visar följande siffror:
 
Poäng:
Lina 12p, Alva 11p, Fanny W 11p, Maja 11p, Lisa 10p, Moa 10p, Janni 7p,
Robira 4p
 
Returer: 
Maja 10r, Moa 7r, Lisa 6r, Alva 3r, Fanny W 3r, Janni 1r, Robira 1r
 
Assist:
Fanny W 4ass, Alva 3ass, Lisa 3ass, Moa 1ass
 
Noterbart var att vi idag hade hela 6st spelare som producerade tvåsiffrigt framåt. Och extra roligt att se hur det lossnade för Maja, hon presterade idag en "double-double". Bra kämpat allihop och grattis till ännu en seger!
 
rapporterar
 
Touren
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
PS.
Och en titt i tabellen visar följande:
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0