Mån 23/11: Taget från Karlskoga hemsida

Förlust mot Skurus unga damlag.

Det är snart slut på damspelare i KFUM Karlskoga.

Det är lätt att coacha KFUM Karlskoga Dam idag, finns det spelare så säger man bara: ut och kör och bli inte skadad för det finns inget att byta med.

Vi förlorar matchen mot Skuru med 102-39 efter ett tokras med 56-8 i andra halvlek. Skuru kom till spel med 10 unga friska och löpvilliga tjejer som körde på under hela matchen. Det var trots allt kul att spela matchen då Skuru hela tiden ville spela basket och i slutet av matchen
t o m nötte på sitt anfallsspel för att ha något att spela för och för att utvecklas till skillnad från andra lag som man kan möta som knappt vill spela match. Kul även att Skuru har en hängiven och sportslig publik.

Vår insats var till en början bra, det tog någon minut för oss att komma igång men vi höll jämna steg med Skuru så länge som vi hade friska och krya spelare på planen. Vi hade 3 spelare hemma för skador, 1 spelare med en infektion i kroppen som körde på så mycket som det gick och vi fick 3 nya skador under matchens gång.

Vi är nu spellediga till den 20 december och vi får väl hoppas att de 7 som är skadade blir friska tills dess så vi kan ge Skuru en riktig match.

Beröm i denna match till Jessica och Olivia som äntligen tog för sig nu när det behövdes, Tina och Johannas första halvlek, Erika och Emil var bra under hela matchen, lite synd att det var dom som stukade fötterna, Sillen var så bra som vi vill att hon ska vara men tyvärr så var det hon som skadade sig värst och fick utgå i början av andra perioden.

Poängplockare KFUM Karlskoga: Tina Bucher 11, Emelie Andersson 8, Erika Hagberg 8, Johanna Ekelund 6, Jessica Andersson 3, Maria Sillsten 3